Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Annebergvej 21, 2. 3.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 57 m2 2 rum
Pris 1.245.000 kr

2V’er med den helt rigtige beliggenhed i Vestbyen

Med en dejlig, central placering i Vestbyen nær Aalborg C står denne toværelses lejlighed klar til at slå dørene op for sin nye ejer – skal det være dig?

Du bosætter dig på 2. sal i en historisk ejendom fra 1890. Ejendommen er løbende vedligeholdt med udskiftning af tag, tagrender, facaderenovering og ekstra isolering som nogle af de seneste tiltag. Selve ejendommen er tilbagetrukket fra Annebergvej på en beliggenhed med udsigt til det smukke og fredfyldte Hasseris og i vinterhalvåret med et kik til Aalborgtårnet. Lejligheden er godt indrettet med en lille entré, køkken, stue, bad og et hyggeligt soveværelse. Desuden er der fri parkering for beboere, og til din overskydende opbevaring får du et kælderrum.

Vestbyen har det hele, og nær dig er både friluftsbadet, svømmehal, fitnesscenter og havnefronten. Du kan cykle via Kulturbroen til Nørresundby eller hurtigt nå centrum, hvor gågaden, hyggelige spisesteder og kulturelle omgivelser er muligt. Tæt på dig er der desuden indkøbsmuligheder og offentlig transport i form af bus og tog. Blandt andet har du gåafstand til populærere Cafe Ulla Terkelsen og Streetfood samt fjordparken som er skøn til gåture eller en dukkert, og på samme vis kan løberuten lægges forbi bydelens mange grønne områder.

Den flotte toværelseslejlighed har parketgulve og dejlige lysindfald. Du bydes velkommen i en fin entré med plads til sko og overtøj, og derfra ledes du hurtigt videre til badeværelset med separat brus, som er placeret supergodt, når du har gæster. Køkkenet byder på masser af plads til køkkenremedierne i over- og underskabe samt de gængse hårde hvidevarer, og morgenkaffen kan nydes ved den lille spiseplads som er etableret. Du får en indbydende og lys stue, der let rummer både spiseplads, sofa område og et kontorhjørne, mens det tilstødende soveværelse har indbyggede skabe og plads til en stor seng. Endvidere kan sommeren nydes under åben himmel i den skønne fælles have, hvor du kan invitere venner og familie på lækker grillmad og noget koldt at drikke

Er det her dit næste boligkapitel? Book en fremvisning.

Annebergvej 21, 2. 3.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 57 m2
Værelser
2
Pris 1.245.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.064 kr Udbetaling 65.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00898 Byggeår 1890 / 2004 Energimærke D Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg