Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Vesterbro 90, 2.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 257 m2 7 rum
Pris 4.365.000 kr

257 kvadratmeter i hjertet af Aalborg

Denne flotte og rummelige lejlighed er en citylejlighed med stort C. Den har en pragtfuld placering midt i Aalborg med udsigt til Limfjorden og blot få skridt fra midtbyens spændende butikker, caféer og spisesteder. Men adressen er ikke det eneste, der gør lejligheden unik. Den byder nemlig på 257 kvadratmeter med højt til loftet, en gennemført stil og fem solrige altaner. Boligen er ideel til den store familie, men da den tidligere har været opdelt i flere lejligheder, er der også mulighed for udlejning.

Glæd jer til at træde ind i en lys og rummelig bolig, hvor gamle dages storhed møder moderne komfort og livsnyderi. Her er mange specielle detaljer med alt lige fra klassiske stuklofter til de to luksuriøse badeværelser, der er udført med guldhåndvaske og guldafløbsriste, der står i flot kontrast til de sorte toiletter samt granitbordplader og -gulve. På badeværelserne finder I både en sauna og et boblebad.

Glæd jer også til at opleve de tre skønne stuer, hvoraf de to ligger en suite. Alle stuerne har udgang til en vestvendt altan og modtager et generøst lysindfald, ligesom de har udsigt til vandet. Dertil indeholder boligen fire gode værelser samt et hvidt og stilrent køkken med spiseplads. Lejligheden fuldendes af en entré og en rummelig baggang.

I får alt i alt fem altaner, der vender mod henholdsvis øst, syd og vest, så solens bane kan følges i løbet af dagen.

Beliggenheden bliver ikke mere central, for her bosætter I jer tæt på alle byens herligheder. Der er få minutters gang til havnepromenaden, hvor I kan spadsere langs vandet, ligesom I hurtigt kommer til Jomfru Ane Gades restauranter og natteliv samt byens hyggelige caféer og butikker omkring C. W. Obels Plads.

Vesterbro 90, 2.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 257 m2
Værelser
7
Pris 4.365.000 kr Ejerudgift pr.md. 6.944 kr Udbetaling 220.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-01063 Byggeår 1941 Energimærke C Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg