Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Jakob Skomager Vej 3, st. tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 220 m2 4 rum
Pris 4.595.000 kr

220m2 fordelt på to lejligheder på én af Hasseris bedste adresser!

I gåafstand til Hasseris Bymidte og Nordens Kridtgrav ligger denne skønne bolig, som faktisk består af to lejligheder: En lejlighed i stueplan med stor vestvendt altan og en lejlighed på anden sal med mulighed for udlejning eller frastykning og salg. Med en eftertragtet beliggenhed som denne, er det kort afstand til alle hverdagens fornødenheder.

Beliggenheden og omgivelserne er særdeles attraktive. Indkøb af dagligvarerne og andre nødvendigheder kan hurtigt klares i Hasseris Bymidte, og hvis I vil have endnu flere muligheder, er der ikke langt til Aalborg Centrum.

Boligen er fordelt på stueplan og anden sal i den solide ejendom, som er opført i gule mursten og omgivet af grønne fællesområder. Med til boligen hører en dyb garage i kælderen, som har plads til to biler.

I stueplan får I to værelser og et gæstetoilet samt et badeværelse med gulvvarme, badekar og vaskemaskine. Køkkenet har masser af skabs- og bordplads foruden integreret kogeplade og ovn i arbejdshøjde. Det helt store samlingspunkt er stuen, hvorfra der er udgang til en stor og vestvendt altan med udsigt over grønne områder. Lejligheden på anden sal består af to værelser foruden et køkken og et badeværelse samt et disponibelt rum.

Kort og godt er der her tale om en bolig med mange anvendelsesmuligheder på én af Hasseris absolut bedste adresser.

Lyder det som noget for jer? Så tøv endelig ikke med at kontakte os!

Jakob Skomager Vej 3, st. tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 220 m2
Værelser
4
Pris 4.595.000 kr Ejerudgift pr.md. 5.825 kr Udbetaling 230.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00171 Byggeår 1970 Energimærke c Plan 1

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1582078382lobth1582078382@bk1582078382
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg