Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Revlingbakken 33, 7. 808.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 39 m2 1 rum

1 værelses med altan og sublim udsigt over Aalborg og fjorden

Har du før oplevet udsigten over Aalborg fra syvende sal? Den er god, skulle vi hilse og sige, og du kan nu nyde den, ligeså meget du har lyst, hvis du overtager nøglerne til denne skønne etværelses lejlighed. Foruden udsigten kan du se frem til en velindrettet bolig med en vestvendt altan, et opholdsmiljø og et badeværelse.

Lejligheden er som sagt placeret på syvende sal, og der er naturligvis elevator i bygningen, som fragter dig til hoveddøren. Du træder ind i en pæn og velholdt bolig, der først og fremmest indledes af en entré med et fast skab, hvor sko, overtøj og andet habengut kan gemmes af vejen. På venstre hånd ligger badeværelset, der fremstår med en lækker, glasafskærmet bruseniche med rainshower.

Resten af lejlighedens kvadratmeter er dedikeret til opholdsmiljøet, hvor køkken og stue er i en herlig forening. Køkkenet er fra Invita og præsenterer sig med hvide, enkle skabselementer, og resten af rummet arrangeres let med et spisebord og en blød sovesofa. De vestvendte vinduespartier strækker sig i rummets fulde længde, hvilket sikrer et rigt lysindfald og ikke mindst en flot udsigt.

Gennem de lune måneder kan du lade altandøren stå på vid gab, så opholdsmiljøet forlænges ud under åben himmel. Da altanen vender mod vest, skal du glæde dig til at nyde de mest vidunderlige solnedgange, og om aftenen skulle udsigten eftersigende være helt fortryllende.

Der er busstoppested næsten lige uden for hoveddøren, og du finder både indkøb og natur i nærmiljøet. Under ti minutter på cyklen bringer dig til centrums mange muligheder, mens løbeturen oplagt kan foregå gennem Søndre Kirkegård og videre til skovstierne i Aalborglund.

Så søger du en overskuelig bolig med en misundelsesværdig udsigt, er det nu, du skal slå til. Ring for en fremvisning.

Revlingbakken 33, 7. 808.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 39 m2
Værelser
1
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00890 Byggeår 1972 Energimærke D Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg