Torben Kristensen

”At ikke to dage er ens, er nok det der beskriver min hverdag bedst. Det er vigtigt at kunne møde kunderne i øjenhøjde og have en dialog omkring deres boligønsker, om hvorvidt det er køb eller salg”.

Torben har snart 20 års erfaring i branchen og er kendt for at være den mest venlige og imødekommende ejendomsmægler som vi har. Han er typen som alle kan lide og føler sig trygge ved at handle med. Privat bor Torben i et parcelhus i Gammel Hasseris med sin kone Birthe og deres to teenagebørn. Det er et stille kvarter, hvor vejfester og vinklubber blandt naboer, vægtes højt. Gammel Hasseris ligger tæt på Limfjorden og skoven, hvor løbeturene også ofte tages.

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
tk@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Vi oplevede en professionel, troværdig og behagelig salgsproces, kan klart anbefales.

Asbjørn, Boligsælger

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Toft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, Boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, Boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, Boligkøber

Se vores udvalg af boligtyper

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg