fbpx

Rikke Jensen

Mød Rikke. Hun er den ultimative koordinator med et falkeblik. Hun er typen der sørger for alle har det godt, og at der er styr på det hele – helt ned til de mindste detaljer. Det skal nævnes, at til dagligt går hun under kælenavnet ”chefen” i vores Vejgaard afdeling – med et smil på læben. Hun har simpelthen styr på alle sager og supplerer gerne sine kollegaers viden indenfor ejendomshandel til stor gavn for kunderne. Er man i tvivl om noget, så ringer man til Rikke.

”Noget af det jeg elsker allermest ved Aalborg, er vores grønne arealer som eksempelvis Aalborg Havnefront eller Østre Anlæg, som jeg ofte besøger med min datter og mand Bjørn. Vi bor i en lejlighed i Ø-gadekvarteret, så det er skønt at der er kort afstand til alt”.

Rikke Jensen

Sagskoordinator & Ejendomsmægler, MDE
40 99 98 10 / 72 100 128
rj@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Vi oplevede en professionel, troværdig og behagelig salgsproces, kan klart anbefales.

Asbjørn, Boligsælger

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Toft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, Boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, Boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, Boligkøber

Se vores udvalg af boligtyper

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg