fbpx

Nicolai Byrialsen

”Det jeg bedst kan lide ved mit arbejde, er frihed under ansvar. Man møder mange forskellige mennesker, med mange forskellige boligbehov. At finde den rigtige bolig til kunden og at sælge huset for sælger, er dét der gør hverdagen spændende. I en køb- og salgssituation vægter jeg loyalitet, troværdighed og tillid højt.”

Nicolai bor i en lejlighed i Vestbyen i Aalborg som ligger tæt på centrum. Han synes det bedste ved bydelen, er den rolige stemning, kort afstand til centrum og det hyggelige miljø. Når han ikke snakker i telefon med kunderne, dyrker han sport og drømmer om at bo i en villa i Aalborg.

Nicolai Byrialsen

Ejendomsmægler, MDE
40 99 90 08/ 72 100 128
nb@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Vi oplevede en professionel, troværdig og behagelig salgsproces, kan klart anbefales.

Asbjørn, Boligsælger

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Toft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, Boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, Boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, Boligkøber

Se vores udvalg af boligtyper

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg