fbpx

Maria Skole Kristensen

Privat bor Maria i det nybyggede kvarter Hasserisparken i Aalborg SV, sammen med hendes to døtre. Hun er en digital nørd som tager sig af alt markedsføringsrelaterede materiale for de to mæglerbutikker. Med et sparsomt kendskab til branchen, er hun overrasket over hvor meget der egentlig foregår bag enhver bolighandel. Mange ved ikke hvor løsningsorienteret mæglerne egentlige er. Kunderne kunne være et par, der står midt i en grim skilsmisse og skal sælge deres hjem, eller førstegangskøbere med et lavt budget eller et par der skal finde noget større til familieforøgelsen. Lige meget hvad, får kunderne den samme fornuftige rådgivning der hjælper dem tættere på deres næste hjem. 

”Det bedste ved mit arbejde er, at selvom jeg ikke har med direkte ejendomshandel at gøre, så er jeg stadig i dialog med vores kunder. Det er mig som du møder, hvis du kontakter os med spørgsmål på de sociale medier, hjemmesiden eller generelle marketingsrelaterede spørgsmål.”

Maria Skole Kristensen

Marketingansvarlig
40 80 80 88 / 72 300 242
mk@htbolig.dk
Hasseris afd.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Vi oplevede en professionel, troværdig og behagelig salgsproces, kan klart anbefales.

Asbjørn, Boligsælger

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Toft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, Boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, Boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, Boligkøber

Se vores udvalg af boligtyper

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg