Maria Rasmussen

Maria er vores marketing-ninja og grafiske blæksprutte. Hun har ansvaret for alt markedsføring og design, og at der er en rød tråd i både vores offline og online markedsføring, der matcher vores brand. Hun elsker, at dykke ned i kommunikations- og designkoncepter, og udnytte synergien i alle touchpoints, til at skabe relevant trafik.

Privat er Maria et menneske, som elsker at tilbringe tid med familie, venner og (familiens) mange hunde. Vejen til Marias hjerte går gennem hendes mave. Derfor vil det ikke være usandsynligt at finde hende på en café eller restaurant i de fleste weekender.

Hun er bosat i hendes ejerlejlighed i Aalborg. Lejligheden har stor betydning for hende, og hun har før sagt: ”Vi er vores hjem, og vores hjem er os.” Et ”rigtigt” hjem for hende skal helst understrege identiteten hos dem, der bor der. Derfor har hun de sidste 3 år renoveret på lejligheden, og gjort den til hendes eget lille mekka.

Jeg­ tror ­på,­­ at­­ de­­ bedste­­­ designede­­ services­­ og produkter­­, resulterer­ i ­­selve ­­forståelsen­ for­ ­de ­­behov,­­ som mennesker­ har,­ når­ de­ skal ­benytte­ dem. Jeg fokuserer på at gøre det komplekse enkelt, og ­lever­ for ­at ­skabe­ værdi ­for kunderne.

Maria Rasmussen

Digital marketingkoordinator & Grafisk designer
40 80 80 88 / 72 300 242
mr@htbolig.dk
Hasseris afd.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Se vores udvalg af boligtyper

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg