fbpx

Klaus Bloksgaard

”Jeg har tidligere været rejseleder i hhv. Dubai, Cuba, Tyrkiet m.fl. og elsker at snakke med en masse forskellige mennesker. Det er vigtigt for mig at give vores kunder en god rådgivning og hjælpe dem videre. Om det er ved køb eller salg,

Det, der gør Klaus til en dygtig mægler er, at han forstår at lytte kundernes behov. Det er vigtigt, at kunderne føler sig trygge ved deres ejendomsmægler. Det betyder at han gerne tager en kop kaffe, og en sludder mere for at sikre sig at kunderne har en god mavefornemmelse med deres bolighandel. Klaus joker ofte med at ejendomsmæglere ikke har en såkaldt ”fritid”. Han er nemlig altid til at få fat i. Men hvis han skal tage lidt fri fra arbejdet, så sniger han sig ud på en løbetur med kæresten Katrine. Lige nu bor de i lejlighed i Nørresundby, men drømmer om et hus i det trygge barndomskvarter Gug.

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 693
kb@htbolig.dk
Aalborg afd.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Vi oplevede en professionel, troværdig og behagelig salgsproces, kan klart anbefales.

Asbjørn, Boligsælger

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Toft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, Boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, Boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, Boligkøber

Se vores udvalg af boligtyper

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg