fbpx

Karsten Bartholomæussen

”Jeg har altid haft en kæmpe interesse i bolighandel, fulgt med i boligmarkedet og synes den tekniske del er meget interessant. Det er måske også derfor, at jeg er så glad for mit arbejde”.

Det, der gør Karsten rigtig dygtig til hans arbejde er, at han altid haft med kundekontakt at gøre. Han har ikke de store armbevægelser, men han formår at forstå sine kunders ønsker og samtidig levere data for at bakke sine salgsargumenter op. I hans fritid køre han på motorcykel sammen med en flok barndomskammerater rundt i Nordjylland og helt privat bor han sammen med sin kæreste Rikke i Svenstrup. De er netop ved at sælge deres lejlighed for at købe en nyere villa i Aalborg eller omegn. Et par af de ting som kendetegner Karsten er, at han går op i detaljer. En god dag på arbejdet er, når han levere mere end kunderne har forventet og sætter en ære i hans kunders tilfredshed.

Karsten Bartholomæussen

Salg & Vurdering
40 80 89 41 / 72 100 128
kab@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Vi oplevede en professionel, troværdig og behagelig salgsproces, kan klart anbefales.

Asbjørn, Boligsælger

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Toft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, Boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, Boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, Boligkøber

Se vores udvalg af boligtyper

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg