fbpx

Irene Hviid

”Efter 30 års erfaring i branchen, kan jeg stadig synes det bedste ved mit arbejde er kundekontakten og den fantastiske følelse af, at hjælpe sine kunder. Det kan også være tilfredsstillelsen ved at køber og sælger føler de hver især har opnået den bedste handel. For ikke at nævne mine kollegaer, som har stor betydning i hverdagen.”

Når Irene ikke er på fremvisning, salgsvurdering eller har et Åbent hus-arrangement, nyder hun at kunne stikke af til sommerhuset. Her går hun lange ture i skoven på jagt efter svampe til en lækker middag, læser bøger eller får hår og sjæl blæst igennem af Vesterhavet. Til daglig bor hun i et skønt hus på toppen af Gug tæt på sine børn og børnebørn. Her har hun boet i mange år med udsigt ind over Aalborg og kan ikke forestille sig, at bo andre steder. Det er tæt på naturen i Østerådalen, og kort afstand ind til Aalborg centrum.

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
ih@htbolig.dk
Hasseris afd.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Vi oplevede en professionel, troværdig og behagelig salgsproces, kan klart anbefales.

Asbjørn, Boligsælger

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Toft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, Boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, Boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, Boligkøber

Se vores udvalg af boligtyper

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg