Henrik Rosholm

Med mere end 35 års erfaring inden for salg, kender Henrik vigtigheden i at have tilfredse og loyale kunder. Så derfor er det vigtigt for Henrik, at bruge tid på, at lytte til alle ønsker og behov, som både sælger og køber har, for at skabe det bedste match og resultat for alle parter i en god handel. Åbenhed, nærværende og ærlighed er de tre vigtigste begreber i Henriks hverdag, desuden besidder Henrik et godt rigtig godt humør, som har en god afsmittende virkning på hans omgivelser.

Privat bor Henrik sammen med sin hustru Charlotte i en villalejlighed i indre Hasseris. Han har fået gennemrenoveret både tidligere boliger og den villalejlighed som familien bor i nu. Han har derfor en rigtig god fornemmelse for at se de muligheder, som diverse boliger kan byde på.

Fritiden bruges sammen med familien på udeliv i naturen og rejser, samt med venner, hvor den ofte står på god mad, vin og diverse spil. Det kræver så nogle løbeture i skoven eller ved fjorden efterfølgende. Desuden har han en stor passion for kunst og antikke franske loppefund, som weekenderne ofte går med at udforske.

”Jeg har en stor nysgerrighed på mennesker og livet. Det gør, at jeg hele tiden søger efter udvikling og tænker ud af boksen for at finde de bedste løsninger.”

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Se vores udvalg af boligtyper

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg