Henrik Hansen

”En god dag på arbejdet er, når alle enderne mødes og både køber og sælger har lavet en god handel. Det er også dejligt at se alle medarbejdere trives og snakker godt sammen indbyrdes. Så går tingene op i højere enhed og jeg bliver stolt af vores mæglerteam”.

Henrik er den ultimative teamplayer og ser gerne, at alle kommer det godt ud med hinanden. Måske det skyldes hans baggrund som fodboldspiller i Superligaen på AaB’s første hold. Det kunne også være hans 20 års erfaring i bolighandel – der langt fra, gør ham til en nybegynder. Han har et stort kendskab indenfor salg af andelsboliger, parcelhuse og villaer. Det skal også nævnes, at han flere gange har stået solidt i spidsen for store projektgrunde i Aalborg og omegn. Privat bor han i Storvorde med sin kone Katrine og hans to bonusbørn. De to voksne døtre er for længst flyttet hjemmefra, men der hygges når de er på besøg. Henrik og hans familie har altid været glade for Storvorde by med lokale sportsaktiviteter, indkøbsmuligheder og skole, og de trygge omgivelser for børnene. Den korte køretur til Aalborg – arbejdsmæssigt og privat, har altid været ideel for Henrik og hans familie.

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
hh@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Vi oplevede en professionel, troværdig og behagelig salgsproces, kan klart anbefales.

Asbjørn, Boligsælger

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Toft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, Boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, Boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, Boligkøber

Se vores udvalg af boligtyper

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg