Danni Thoft

Med 20 års erfaring som ejendomsmægler på boligmarkedet i Aalborg og omegn, ville det være kedeligt hvis alle arbejdsdage var ens. Heldigvis for indehaveren Danni, er det ikke tilfældet. Han synes det er fantastisk at kunne hjælpe kunder som har forskellige ønsker til bolig – og måske udfordre dem lidt på de ønsker, når man lære dem at kende, for så at finde den bolig som de reelt drømmer om. Privat er Danni gift med Susanne og sammen med parrets to drenge, bor de i en villa i Hasseris. Hasseris er en af de ældre bydele i Aalborg og også en af de mest eksklusive kvarterer.  Bydelen er derfor også kendt for at være den mest eftertragtede, da der er kort afstand til centrum, zoologisk have og Limfjorden.

”Jeg er familiefar med stort F, så min fritid er altid i børnehøjde. Vi tager i Zoologisk have, i skoven eller på fisketur. Noget som jeg også nyder er at rejse, se Le Mans, vin og udsøgt gourmetmad”.

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
dt@htbolig.dk
Hasseris afd.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Vi oplevede en professionel, troværdig og behagelig salgsproces, kan klart anbefales.

Asbjørn, Boligsælger

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Toft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, Boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, Boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, Boligkøber

Se vores udvalg af boligtyper

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg