fbpx

Mød Christina

Tilbage til Kontakt

Christina Skriver Pedersen

Christina er den nyest tilkomne. Selvom hun er ny i teamet, har hun tidligere arbejdet ved andre mæglere og kender sagsgangen. Helt privat bor hun i lejlighed i Nørresundby og dyrker hun yoga for at holde sin krop stærk og sund. En ting som Christina lægger vægt på, er at pleje sit netværk som ejendomsmægler og vide hvad der sker på boligmarkedet i Aalborg og omegn. Hun er meget struktureret som sagskoordinator og har ofte mange bolde i luften på én gang.

”Jeg synes, det er vigtigt at alle får en god service. Det en fed følelse, at have kunder som henvender sig efter at sagen er lukket og takker for en god oplevelse. Jeg snakker hellere lidt længere med folk og sikre mig at alt er som det skal være, end at lukke sagen for tidligt”.

Christina Skriver Pedersen

Sagskoordinator & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 85 / 72 300 693
cs@htbolig.dk
Aalborg afd.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Vi oplevede en professionel, troværdig og behagelig salgsproces, kan klart anbefales.

Asbjørn, Boligsælger

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Toft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, Boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, Boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, Boligkøber

Se vores udvalg af boligtyper

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg