Caspar Byrial Stougaard

”Det der driver mig som mægler, er at gøre mennesker tilfredse i deres vigtigste køb i deres liv. Jeg har haft med salg at gøre i ca. 25 år og folk husker mig nok på min humoristiske tilgang og professionalisme  til mine kunder”.

Caspar er faktisk den mægler som har haft højest kundetilfredshed i alle bolighandler. Blandt kollegaer er han kendt for at være struktureret, pligtopfyldende og vellidt. Privat er han gift med Marianne, familiefar til tre og bor et lækkert hus i Nibe. Han vil beskrive Nibe by som et fantastisk sted at være fordi man er på tæt skov, natur og fjord og på grund af det hyggelige byliv, med masser af indkøbsmuligheder, caféliv, havnemiljø, skole, osv. Hvis Caspar kan slippe væk hjemmefra, bliver det med en fiskestang i hånden, og så står den på mentalt afkobling ved den nærmeste å eller fjord.

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 693
cb@htbolig.dk
Aalborg afd.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Vi oplevede en professionel, troværdig og behagelig salgsproces, kan klart anbefales.

Asbjørn, Boligsælger

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Toft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, Boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, Boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, Boligkøber

Se vores udvalg af boligtyper

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg