Job

job-hos-hansen-og-thoft

Ledig stilling – SAGSKOORDINATOR (Barselsvikariat)

Vores dygtige sagskoordinator går på barsel. Derfor søger vi nu en ligeså dygtig sagskoordinator som kan varetage sagsbehandlingen i vores Vejgaard afdeling. Forventet ansættelsesstart er d. 1. dec. 2019.

Vi forestiller os at du er: 

  • Strukturet – helt ind til benet
  • Har overskud i hverdagen
  • Engageret i dit arbejde
  • Ordkunstner til fingerspidserne
  • Projektleder – undercover
  • Kreativ problemløser
  • Serviceminded non-stop
  • Produktiv i alle dine opgaver
  • Hyggespreder på kontoret

Det er dig – men hvem er vi?

HANSEN & THOFT er et af Aalborgs mest fremadstormende ejendomsmæglerfirma – men vi er også meget mere end det! Vi er et ambitiøst team på 11 vindere med en humoristisk omgangstone. Gensidig respekt er fundamentet for vores arbejde med kunder, såvel som kollegaer og samarbejdspartnere.

Står du på spring, for at blive en del af en succes?

Hos HANSEN & THOFT er vores ambitionsniveau lige så højt som vores humør – og det er vores daglige mål at nå nye højder hver dag. Vi arbejder seriøst og målrettet i en hverdag, hvor der er rum til den gode idé. Vi lever for at skabe gode resultater, og drives alle af et stort konkurrence-gen, da vi altid vil være de bedste.

Vil du være en del af teamet?

Vi agerer i en branche, hvor kundernes forventninger er høje – og vi vil indfri dem – hver gang! Vi mangler nu en sagskoordinator, der brænder for at gribe boldene og sikrer den gode kundeoplevelse.

Du bliver ansvarlig for den daglige sagsbehandling, herunder de administrative opgaver før, under og efter salg. Samtidig er du vores stærke koordinator, der holder styr på både sælgere og kontor. Sparring og samarbejde med kollegaer er dermed altafgørende for at lykkes. Erfaring i branchen er et must og kendskab til C&B boligsystem er et plus! Det er derudover en fordel, hvis du har kendskab til vedligeholdelse af virksomhedsprofiler på sociale medier.

Kan du se dig selv som vores nye kollega? Har du lyst til at komme glad på arbejde hver dag – og ikke mindst vende glad hjem igen? Så send din ansøgning til Indehaver Danni Thoft på mail til dt@htbolig.dk – vi glæder os til at møde dig!

Bemærk – Ansøgningsfrist 01.10.2019, men vi indkalder løbende til samtaler.


Øvrige jobs hos HANSEN & THOFT

Vil du være en del af vores dedikerede mæglerteam? Send en uopfordret ansøgning til os 🙂

Kontakt

Vejgaard
vejgaard@htbolig.dk
72 100 128
Hadsundvej 56 B, 9000 Aalborg

Hasseris
hasseris@htbolig.dk
72 300 242
Hasserisvej 97, 9000 Aalborg

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg