#Jydehack: Walk-in closet

20. august 18 Maria Skole Kristensen
# Jydehacks
Har du det ligesom os er et walk-in closet en absolut drøm, der er noget magisk over at kunne se alle sine kjoler, skjorter og sko pænt hænger fremme som gik man ind i en butik, men fulgte drømmescenariet ikke med til boligen? Vi er gået i tænkeboksen og vores indre nordjyde har fået lov at slå sig løs med guide til gør-det-selv walk-in closet.

Inden du går i gang, skal du overveje, hvor meget plads du har til rådighed, det nytter ikke at lave et walk-in closet hvis det er trængt og ingen plads til armbevægelser. Du skal regne med at din walk-in drøm minimum kommer, til at skulle bruge 2×3 meters plads – så mål op inden du investerer i skabe.

Walk-in closet kan laves på mange måder - her med skydedøre i spejle

Ved et walk-in får du styr på dine sko, tøj og tasker

Her er stilen lyst og lækkert med franske døre

Skydelåger:

Klædeskabe med elegante skydedøre findes efterhånden i mange danskeres hjem, og er noget de fleste har plads til i deres soveværelse. Skydelåger kan snildt bruges til andet end at sætte på klædeskabe, de kan let bruges som rumdelere og i vores tilfælde – til at skabe et ekstra rum til din walk-in drøm.

Det er alfa og omega at vælge skydelåger, der kører på gulv -og loftskinner – på den måde er de ikke afhængige af at være monteret på et skab og kan bruges som rumdeler i soveværelset. Invita, HTH og Decoslide.dk er alle sammen gode bud på hvor du kan finde de rigtige skydelåger der passer til dit værelse.

Skydelåger kan snildt bruges til andet end at sætte på klædeskabe, de kan let bruges som rumdelere og i vores tilfælde – til at skabe et ekstra rum til din walk-in drøm.

Indretning:

Der er forskellige muligheder til indretningen af dit walk-in closet, det kommer helt an på hvad man er på udkig efter og hvordan drømmegarderoben ser ud. Generelt bør der være: hylder og skuffer til diverse t-shirts, striktrøjer og bluser; skuffer til undertøj og strømper; hylder til sko og støvler; skab med bøjlestænger til kjoler, skjorter, nederdele, jakkesæt, bukser osv.; og selvfølge et spejl til at fuldende walk-in drømmen.

Tre gode indretningsidéer

  • I-form: Optager bagvæggen af walk-in garderoben.
  • L-form: Optager to vægge i en L-form.
  • U-form: Optager tre vægge i dit walk-in closet. Både L og U form giver god mulighed for at pladsudnyttelse med hjørnehylder.

”Lige”/I-formen: Optager to vægge i hver sin side af walk-in garderoben.

I-formen

L-form: Optager to vægge i en L-form

L-formen

U-form: Optager alle tre vægge i dit walk-in closet

U-formen
Opbevaring:

Walk-in closets er som regel meget åbne og skabene har ingen låger, derfor er det rarest for øjet at der er ryddeligt og sorteret i det synlige tøj der hænger på bøjer, eller ligger på hylderne. Det kan også være en rigtig god ide at have nogle lukkede skuffer hvor undertøj, sokker og diverse accessoires kan ligge gemt væk i.

Din skabsdrøm er ikke fuldendt uden god belysning – så du rigtig kan beundre din garderobe. Foruden god loftbelysning kan spots under hylderne virkelig gøre en forskel, da de skaber en flot effekt. God belysning sikre derudover at du får det helt rigtige billede af hvordan dagens outfit ser ud på – så masser af lys foran spejle.

Sidder du inde med nogle gode jydehacks så del dem med os på instagram #jydehack @hansenthoft

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg