Ejendomsmægler Vodskov

28. maj 19 Maria Skole Kristensen
# Områder

Kom nærmere byen, Vodskov
Den skønne by Vodskov er en satellitby til Aalborg med ca. 4.500 indbyggere beliggende 9 km nordøst for Nørresundby og hører til Aalborg Kommune og ligger i Region Nordjylland. 

Navnet Vodskov er afledt af “vad” og “skov”. Vodskov nævnes første gang i 1406 som “Wodskoug”. Navnet udtales nu som Woskov. Måske du kender nogen der udtaler det helt korrekt? 

Byen summer af liv
Vodskov Skole har 615 elever, fordelt på 0.-9. klassetrin.
Tæt ved skolen ligger Vodskov Kultur & Idrætscenter, som har boldspilssal til ca. 550 personer og “stemningssal” til 150 personer med fast lærred og projektorer. En stillecafé til 40 personer, et “mellemrum” til 30 personer og en spejlsal til 80 personer kan slås sammen til ét rum med plads til 150 personer. Vodskov Idrætsforening bruger centret til fodbold, håndbold og banko. Centret bruges også af bl.a. Vodskov Badmintonklub, Vodskov Volleyball Klub, Vodskov Skytteforening, Vodskov Foreningsfitness og Vodskov Gymnastikforening (til børnegymnastik). Vodskov Bibliotek har også til huse i centret.

Til de mindre børn er der Mælkebøtten som er en daginstitution med plads til 46 børn i alderen 0-5 år. Børnehaven 6’eren er normeret til 36-44 børn, heraf 8 i en specialgruppe til handicappede børn. Børnehaven Røverdal er normeret til 66 børn. Liselund Friplejeboliger er et privat plejehjem med 49 boliger.

Nemt at få hverdagen til at hænge sammen
Byen har et solidt udvalg af tre dagligvareforretninger, tre pizzaria’er, lægehus, apoteksudsalg, filialer af to banker samt flere specialforretninger. Så hvad end du lige står og mangler noget til madpakken eller til et forkølet barn, så behøves du ikke køre efter det. Det er en kæmpe fordel at støtte lokalt. 

Find dit næste hjem 
Du kan se her hvilke boliger som vi har til salg i Vodskov lige nu. Hvis du er på den anden side af bordet og ønsker at få din bolig vurderet kan vi anbefale at booke en salgsvurdering her. På den måde kan vi garantere at vi sætter den bedste ejendomsmægler på sagen som har stærke salgskompetencer netop indenfor din boligtype og område. 

Find Vodskov By på Facebook og følg med i hvad der sker i byen
@vodskoverhverv

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg