Ejendomsmægler Visse

29. maj 19 Maria Skole Kristensen
# Områder

Bo i charmerende Visse
I Region Nordjylland, ca. 8 km fra Aalborg C, ligger forstaden Visse. Den kan bl.a. tilbyde et rigt foreningsliv bestående af et samråd, borgerforening, ungdomsklub, bueskyttelaug, seniorklub, teater- og kulturforening. Her vil vi udpege Visse IF, som gør det rigtig godt. 

En af byens vigtigste potentialer er beliggenheden i forhold til Aalborg. Det betyder altså at du får mere bolig for pengene, hvis bare man “bare” rykker et par kilometer ud af postnummer 9000 Aalborg. På trods af beliggenheden, har Visse formået at bevare et aktivt byliv omkring det historiske centrum, og der er også i nyere tid åbnet en Spar i byen. Står den på junkfood kan man købe en pizza i det lokale pizzaria. Byen har masser at tilbyde og du kan læse meget mere om byen i borgerforeningens lokale blad “Visse Bladet” lige her.

Boliger som vi har til salg i 9210 Visse, kan ses lige her!

Byen har noget, som mange andre ikke har, nemlig fællesskab og sammenhold. Det kan allerede mærkes, når man kører igennem byen. Alle hilser på alle og man oplever en glæde blandt indbyggerne. 

Bonusinfo: Vidste du, at der findes en bog om byen? Læs mere her: “Visse – byen, der ikk’ sku’ være der”.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg