Ejendomsmægler Vadum

28. maj 19 Maria Skole Kristensen
# Områder

Kort intro om Vadum
Vadum byder bl.a. på skole, svømmehal og idrætshal med motionscenter. Her er villavejene omkranset af grønne marker, og masser af frisk luft. Der er gode indkøbsmuligheder og et rigt foreningsliv. Fra Vadum er der 10 minutter til Aalborg eller Aabybro, og E45 ligger ligeledes 10 minutters kørsel fra Vadum. Der bor ca. 2.300 mennesker i den hyggelige by og vækster hvert år.

Vadum har inden for det sidste halve århundrede udviklet sig fra en relativ beskeden stationsby til en betydelig bolig- og erhvervsby. I den ældre del af Vadum by, i centerområdet ved Ellehammersvej-Nervøsvej, kan stationsbybebyggelsen stadig opleves, selv om der er opført markante nye bygninger, der bryder med den oprindelige byggetradition og gadekarakter. Ved fornyelse og nybyggeri i centerområdet bør der skabes et mere bymæssigt gadebillede med større vægt på de arkitektoniske kvaliteter og med indbydende opholdsarealer i form af torve og pladser

Børnefamilie venligt

Cirka midt i byen ligger skolen og en del andre offentlige bygninger bl.a. en børnehave og Vadumhallen, med egen svømmehal og sportsplads, samt et lægehus I den østlige del af byen er der de seneste år bygget mange nye huse, og de er fint forbundet med stisystemer og veje til resten af Vadum.

Vadum Skole har cirka 400 elever og klassetrin fra 0. og til og med 9. klasse. Der findes et 10. klasses-center i Aabybro.

Sammenholdet er tæt i byen og alle kender alle. For ikke at gå glip af noget socialt, er der blevet oprettet en facebookgruppe som hedder Vadum – Den bedste by i Aalborg kommune.  Her kan du få et indblik i, hvad der sker i byen og komme i kontakt med andre fra byen. Helt klart et besøg værd. 

Boligsalg i Vadum
Boligsiden.dk kan du se salgspriserne i 9430 Vadum – lige fra villaer til ejerligheder.  

Hvis du er nysgerrig efter at vide hvad din bolig i Vadum er værd, kan du give os et kald på tlf.: 72 300 242, så giver vi dig en gratis uforpligtende salgsvurdering i dit hjem. Vi har mange års erfaring på boligmarkedet og ved hvad der rører sig i alle kroge i Aalborg Kommune. 

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg