Ejendomsmægler Svenstrup

28. maj 19 Maria Skole Kristensen
# Områder

Beliggenheden
10 km syd for Aalborg Centrum ligger byen Svenstrup. Navnet Svenstrup kommer af Svens Torp, der på gammelt dansk betyder Svens Mark, og det fortæller os, at landsbyen med det navn er dannet i vikingetid/tidlig middelalder. Lidt sjovt at tænke på, når man ser byen idag. 

Byen ligger i Region Nordjylland og hører til Aalborg Kommune. Den er sammenvokset med nabobyen Godthåb til ét samlet byområde. Man kan godt sige, at Svenstrup er hovedbyen i Sydvest-området med mange boliger og et varieret udbud af butikker, service og erhverv. Det er et selvstændigt bysamfund med en naturskøn beliggenhed tæt ved ådale og skov. Her er der rig muligheder for at løbe, cykle eller gå lange ture med hunden eller ungerne. 

At få hverdagen til at fungere
Svenstrup Skole danner hver dag rammen om over 500 glade, forventningsfulde og energiske børn og unges læring. Kerneværdierne er høj faglighed, kreativitet og trivsel i centrum.

Hvis jeres familie består af yngre børn under skolealderen, er der et hav af pasningsmuligheder. Dem kan I finde på Aalborg Kommunes hjemmeside her.

Når fødselsdagene eller bryllupsdagen skal fejres er spisestederne godt repræsenteret i Svenstrup. Vi kan blot nævne et par stykker: Restaurant Il Mulino, Svenstrup Pizza, Skalborg Kro m.fl. Så er det bare om at finde ud hvad man har lyst til. Ellers er der kun 5 min. i bil indtil Skalborg der tilbyder endnu flere spisesteder – og shopping muligheder. Hertil skal der nævnes de store retail giganter i Aalborg Storcenter i City Syd. Herunder IKEA, Elgiganten, Biltema, Plantorama, Billig Blomst, H&M, Name It, Imerco, Kop & Kande og mange mange flere. Se deres udvalg her.

Hvis I ikke har egen bil eller er træt af at fragte jeres teenagere, går der jævnligt metrobusser og tog til og fra Sventrup Station. På den måde kan det være nemt at pendle til og fra jobbet eks. inde i Aalborg eller Støvring. 

Boligpriser
Størstedelen af byens boliger er parcelhuse, og byen mangler måske mindre boliger til fx. byens unge eller ældre som ønsker at fraflytte deres parcelhus. Byen er i stor udvikling og Aalborg Kommune har fokus på, at omdanne den ellers velkendte stationsby til en endnu mere attraktiv by med flere indbyggere.

Som ejendomsmæglere ser vi en stigende efterspørgelse blandt småbørnsfamilier, der ønsker at bo lidt uden for Aalborg, men stadig have de samme indkøbs -og institutionsmuligheder som inde i Aalborg. Boligpriserne kan være nemmere at betale hvis man som mange andre, vælger at flytte et par kilometer udenfor Aalborg. 

Du kan se de boliger som vi har til salg i Svenstrup lige her og hvis du skulle have spørgsmål eller vil vide mere om byen, kan du kontakte os på tlf. 72 100 128. Så byder vi gerne på en kop kaffe og en snak om hvor i ønsker at bosætte jer henne. 

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg