Ejendomsmægler Storvorde

18. oktober 18 Maria Skole Kristensen
# Områder

Storvorde er en by i rivende udvikling, og er inden for de seneste år blevet en af de mest populære oplandsbyer til Aalborg, bl.a. pga. gode og trygge forhold for børnene at vokse op i.

Byen beboer knap 3.500 indbyggere hvis man sammenlægger den med Sejlflod der ligger i udkanten af byen, og som nærmest er vokset sammen med Storvorde. Det sidste stykke der mangler mellem de to byer, bliver snart aktuel, når der udstykkes 150 nye grunde på bakketoppen med en fantastisk udsigt over Storvorde og Limfjorden.

Byen er i fremtiden udpeget til, at bære en del af byudviklingen i Aalborg Kommune, og der er som nævnt flere nyudstykninger i støbeskeen, der skal hjælpe den plan på vej mod realiteten.

Det er en by med børn i alle aldre, hvor der bl.a. er gode skoleforhold på Tofthøjskolen, samt et rigt foreningsliv. I byen er der bl.a. mulighed for at udfolde sig i BMX-cykling, tennis, atletik, håndbold, på den nyanlagt mountainbike bane eller måske fodbold i klubben Storvorde Sejlflod Boldklub der har et hold i serie 2.

Fra Storvorde er der blot 15 min. kørsel til Aalborg centrum, så trods de gode indkøbsmuligheder i byen, er der ikke langt til specialbutikkerne i Aalborg. Mulighederne for pendlerne er der også, da afstanden til motorvejsnettet i begge retninger er indenfor 7 til 10 minutters kørsel fra Storvorde by.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg