Ejendomsmægler Skalborg

29. maj 19 Maria Skole Kristensen
# Områder

Shoppingmekka
Skalborg er en bydel der ligger i Aalborgs sydlige del. Vi vil sige ca. 6 km syd fra Aalborg Centrum. 
Man kan nærmest ikke sige Skalborg uden at skrige “shopping!”. For i Skalborg ligger nemlig et stort shoppingområde. Der er idag over 100 butikker i området herunder eks. Bilka, Bauhaus, Elgiganten, Harald Nyborg, Jysk, Billig Blomst og IKEA

Aalborg Storcenter i Skalborg har 75 specialforretninger og cafeer samlet under ét tag, og 2000 gratis parkeringspladser lige uden for. Derudover finder du i storcenteret også landets største Bilka.
→ Du kan se kommende arrangementer og liste over alle butikkerne her: https://astc.dk/butikker/

Stor tilflytning
Alle der bor i Aalborgområdet har lagt mærke byggeri langs den trafikerede vej, Hobrovej. Byggeriet er blevet døbt “Klippen”, og der skal bygges lejligheder som lejeboliger. Ejendommen bliver tilbagetrukket fra Hobrovej og Nibevej. Der bliver bygget ca. 53 lejligheder hvor 42 af dem bliver 50 kvadratmeters ungdomsboliger, 4 boliger af 73 kvadratmeter, og de resterende mellem 57-60 kvadratmeter. Det er bliver en blanding af 2-3 værelseslejligheder. 

Og ikke nok med det, så har Aalborg Byråd godkendt en lokalplan for 220 nye boliger på den grund som ligger langs Digtervejen, Ny Nibevej og Hobrovej, hvor Jysk Telefon tidligere har haft kontorer.

Alt tyder på at der i fremtiden vil være en stor vækst i tilflytningen til postnummer 9200. 

En by med muligheder 
Når man bor i Skalborg har man behov for folkeskolen Sofiendalskolen og et lidt større udvalg af integrerede institutioner som fx. Børnehaven Rosengården og Daginstitutionen Bisgården

Indkøb til madpakker, kæresteaften eller hjælp-sviger-mekanikken-kommer-på-besøg-aften, så er det altså i Bilka indkøbene klares. 

Skalborg kan også tilbyde sportsklubber og aktiviter i det fri. Det kunne være en løbeklub eller MTB’er. Det er et aktivt lokalsamfund, hvor man kender sin nabo og gerne invitere hinanden på grillhygge i haven. 

Og hvis naboen ikke er den skarpeste i køkkenet, så skal det nævnes at Skalborg kan prale af, at rumme en række gode spisesteder som Bones, Restaurant Karma eller Skalborg Kro. Dertil skal giganterne McDonalds og Burger King også med.

Lyder det som et spændende nabolag eller er du allerede bosat i området og vil have noget andet – så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige hjem.  

Se alle vores salgsklare boliger i Skalborg her

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg