Ejendomsmægler Nørresundby

13. maj 19 Maria Skole Kristensen
# Områder

Nørresundby er statistisk set en selvstændig by med ca. 23.000 indbyggere på trods af dens nære beliggende ved Aalborg. Som “Sundbynit” har du nem adgang til Aalborg Lufthavn, motorvej, virksomheder, institutioner og naturområder. Kort sagt, det er nemt at få en hverdag til at fungere i Nørresundby med nutidens familieræs. Som børnefamilie er det vigtigt, at man kan få det hele til at køre rundt. 

For dine børns vedkommende er der et hav af børnehaver og vuggestuer i byen. Når de bliver større er skolevalget også bredt. Her kan de vælge mellem tre skoler som Gl. Lindholm Skole, Nr. Uttrup Skole og Skansevejens Skole. Når de bliver endnu ældre vælger de måske Nørresundby Gymnasium & HF. Mange studerende bruger den nye Kulturbro over Limfjorden i Aalborg. Som er skabt til fodgængere og cyklister der ønsker hyggelig og sikker oplevelse over Limfjorden. Her kan de nemlig færdes trygt og godt uden at komme i kontakt med øvrig trafik. Der er plads til at tage en pause undervejs og nyde udsigten over fjorden til Egholm.

Flere af vores mæglere er bosat i Nørresundby og har ikke andet end positive udtalelser om byen. 

“Byen er sin egen by, selvom man er så tæt på Aalborg Centrum” – Christina Pedersen, Sagskoordinator.

Masser af indkøbsmuligheder med kæder som Føtex, Netto og REMA1000, er godt repræsenteret og byen er ikke større end at man kan cykle rundt til alt. Hvis familien kan lide at dyrke sport, er der flere muligheder som Nørresundby Idrætscenter, Lindholm Bokseklub, Nørresundby Sejlklub m.fl.. 

En af de største fordele ved at bo i Nørresundby er de billige lejlighedspriser. For selvom der kun er et par hundrede meter fra 9000 Aalborg, hedder det stadig 9400 Nørresundby og det giver altså en billigere husleje. Det er nok også derfor mange vælger at bosætte sig “på den anden side” af broen. Og hvem kan bebrejde dem? De fleste villaer og lejligheder har nemlig fjordudsigt. 

Man forstår godt, at mange forelsker sig i Nørresundby!

Et ting der også skal nævnes, er den fantastiske havnefront i Nørresundby som dagligt bliver besøgt. Både af børnefamilier, studerende og par der hygger sig med at gå ture langs fjorden eller snuppe en sandwich mens de nyder udsigten. 

Se alle vores boliger som vi har til salg i Nørresundby lige her

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg