Ejendomsmægler Nibe

19. februar 19 Maria Skole Kristensen
# Områder

Nibe er i dag et aktivt lokalsamfund i Aalborg Kommune. Gode vejforbindelser, skøn natur nær ved byen og en aktiv bosætningspolitik gør, at der siden starten af 1990’erne er sket en massiv boligudvikling. Og apropos boligudvikling så har vi i samarbejde med LATHI A/S udbudt et nyt boligkvarter ved navn Kornmarken, der ligger mellem Parkvej, Møllebakken og Nøragervej. 

Kornmarken i Nibe får du udsigt til skov og kig til fjorden. Der udbydes ca. 60 attraktive grunde i to etaper – tæt på alt hvad en børnefamilie har brug for med institutioner og gode indkøbsmuligheder. Første etape er der udbudt ca. 27 grunde og det skal nævnes, at mange er allerede solgt eller reserveret. Så der er faktisk kun 9 grunde tilbage tilbage af første etape!

Hvis du er nysgerrig efter at vide hvilke grunde, der er tilbage og hvornår anden etape kommer på boligmarkedet, skal du ringe til vores mægler Caspar Byrial Stougaard lige her

I Nibe kan de daglige behov opfyldes lokalt, selvom mange lokale borgere arbejder i Aalborg, ligesom ungdommen søger uddannelse i storbyen, kun en halv times buskørsel fra Nibe. Den charmerende by byder på masser af gode steder at bosætte sig, der er fine forhold for børn, unge, voksne og ældre. Herunder folkeskole, friskole (Vokslev og Skørbæk-Ejdrup), vuggestuer, børnehaver, DUS-ordninger m.v. Et rigt foreningsliv der tilgodeser langt de fleste interesser, og i flere af Nibes kvarterer er der et aktivt og medlevende engagement blandt voksne og ældre – herunder et aktivt foreningsliv for ældre – inkl. gode forhold og Aalborg Kommunes største plejehjem.

Man kan selfølgelig ikke sige Nibe, uden at tænke på Danmarks 6. største musikfestival: Nibe festival. Det er Nordjyllands helt store fest, der altid foregår som afslutningen på den første uge i skolernes sommerferie – tæt omkring 1. juli. Her snakker vi fire fede dage i musikkens tegn. Festivalen foregår i Skalskoven i Nibes østlige periferi, men hele byen er præget af Nibe Festival med tusindvis af glade mennesker der har en fest. Festivalen har over frivillige 4000 medhjælpere, som alle gør det bedste, de kan, for at give festivalsgæsterne en fantastisk oplevelse. Det bevidner om en by med masser af sammenhold og gode naboer.

Noget som Nibe også er kendt for, er de smukke naturområder som er helt exceptionelle. Her kan vi nævne Huul Mølle, Troldkirken og Højdedragene syd for Nibe der bl.a. omfatter Nihøje på grænsen til Rebild Kommune. Området byder på en storslået udsigt og er perfekt hvis den bedre halvdel skal kysses på. Hvis cyklen skal luftes vil vi anbefale Halkær Sø som er resultatet af et projekt “tilbage til naturen”, hvor enge nu atter er oversvømmet og danner et unikt naturområde med rigt fugleliv. Hertil kan vi også anbefale De Himmerlandske Heder vest for Nibe der omfatter store uopdyrkede områder, hvor der i nogle områder er offentlig adgang til en frisk gåtur. Ej må vi glemme området ved “Østerland”, nordøst for Nibe Havn som benyttes af kitesurfere, der udøver deres farverige sport på de lavvandede områder.

Til sidst kan vi kun sige “Velkommen til Nibe”! Vi glæder os til at møde jer i bylivet. Husk at du altid kan holde dig opdateret på hvad der sker i byen her https://nibe.dk/

Nibehavn

Skønt syn fra Nibe Havn

NIBE
Nibe havn

Både i Nibe Havn en forårsdag

NIBE
Nibe

Udsigt til fjorden

NIBE

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg