Ejendomsmægler Kongerslev

17. juni 19 Maria Skole Kristensen
# Områder

Postnummeret hedder 9293 og byen er Kongerslev!
En charmerende by, fyldt med rare mennesker og omringet af den velkendte nordjyske natur.
Hvis man skal være helt firkantet, er Kongerslev en by i Himmerland med ca. 1400 indbyggere, beliggende 2 km syd for landsbyen Nørre Kongerslev, 23 km nord for Hadsund og 27 km sydøst for Aalborg. Byen hører til Aalborg Kommune og ligger i Region Nordjylland.

Som familie vil man gerne vide om der er en skole, børnehave, indkøbsmuligheder osv. Det kommer vi igennem nu. Indkøbsmulighederne er ikke mange i byen, men der findes en SuperBrugsen. Men vi kan bl.a. fortælle at der findes flere børnehaver og dagplejere og vuggestuer i byen.
Kongerslev Skole går der ca. 220 elever fordelt på 12 klasser fra bh.kl. til 9. kl. Skolen har 35 medarbejdere, hvoraf de 20 er lærere. Desuden er der tilknyttet en SFO. Skolen er beliggende i naturskønne omgivelser med masser af grønne områder omkring skolen. Den nærliggende idrætshal anvendes i idrætsundervisningen. Skolen ligger i cykelafstand til Lille Vildmose og det nye Vildmosecenter.

Det leder os videre til Kongerslev Hede, der er resterne af et udstrakt hedeområde som i fortiden strakte sig syd for Kongerslev by. Det enorme hedeområde er i dag fredet. Blot 5 km øst for Kongerslev strækker den 55 km2 store Lille Vildmose sig langs Kattegat til Mulbjergene. Mosen bruges til tørveudvinding i den nordlige del, mens den sydlige del har fået status af nationalpark med bl.a. vildtlevende dyr som traner, vildsvin, kronhjorte og nyligt udsatte elge. Læs mere om parken her.

Vi skal også huske at nævne, Lykkeshøj, som er et aktivitetscenter beliggende tæt ved Lykkesminde plejehjem og ældreboliger og er centralt beliggende i Kongerslev. Her kan du vælge blandt mange forskellige aktiviteter og arrangementer, som fremgår af det månedlige aktivitetsprogram. Her kan nævnes: Motion, spil, kreative værksteder, kolonihave, fisketure, udflugter (store og små, nær og fjern), ferieture, årstidens fester og markeringer, fællesspisning, gåture, socialt fællesskab, musik, foredrag, gudstjenester, banko, PC undervisning samt andre tilbud.

Vidste du, at den første del af navnet Kongerslev stammer fra det olddanske ‘konung’, som betyder “konge”, mens ‘lev’ betyder “arvegods”?

Hos ejendomsmæglerne HANSEN & THOFT er vi mere til personlig betjening end fjernkontakt og gør et nummer ud af at være tilgængelige, når du har brug for os. Du kan derfor altid kontakte os og booke en uforpligtende salgsvurdering af dit hjem.

Hvis du derimod synes at det lyder som en fornuftig by at bo i, kan du se hvilke boliger som vi har til salg i Kongerslev.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg