Ejendomsmægler Klarup

07. marts 19 Maria Skole Kristensen
# Områder

Postnummeret hedder 9270 og byen er Klarup, som er en af de nærmeste forstæder til Aalborg med en afstand af 11 km øst fra Aalborg centrum. Byen ligger i Region Nordjylland og hører til Aalborg Kommune. Velkommen til!

Indbyggerne som er på ca. 4700 mennesker, går også under kaldenavnet “Klarupanere“. Det er et lokalsamfund hvor alle kender alle. Børnene leger hos hinanden i haverne og kan trygt færdes på alle de stisystemer som findes overalt i byen. Boligerne ligger have mod have, og der snakkes gerne over hækken, når fodboldklubben skal diskuteres eller der skal deles en kold øl. Børnene går ofte til sport sammen og man mødes gerne på sidelinjen til weekendens kampe.

Det er med andre ord, et lokalsamfund hvor man passer på hinanden. Et trygt familiekvarter, hvor flere generationer i streg, har bosat sig.

Skole, intuitioner og fritidsinteresser er noget, som mange af vores købere spørger til, når de køber en ny bolig. Som forældre er det vigtigt at ens børn går i en ordentlig skole, dyrker sport et par gange om ugen, og at det er et trygt kvarter, hvor man ved hvem ens naboer er.

Klarup Skole tresporet skole med i alt 30 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Fritidsordningen har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Klarup har et blomstrende foreningsliv både for voksne og børn.

Når kroppen skal holdes ved lige, er der motionscenter i byen. Til de yngste i familien er der RKG gymnastikforening, RKG fodbold og hvis der skal spilles håndbold er det Nøvling IF. Hvis man nu er mere til cykelsport, kan byen tilbyde en cykelklub for voksne. Har man en i familien der er mere til en rigtig hest – fremfor en jernhest, er der også mulighed for ridning hos Klarup Rideklub. Den seje BMX bane skal også nævnes for dem, der er til en sport med fart på. Kørerne kan være fra 7 års alderen og op til 40+ for både mænd og kvinder. Du kan finde mere information om Klarup BMX klub her

Når fritidsinteresserne er klaret, skal der oftes handles ind til aftensmaden, madpakkerne eller weekenden – og så vælger man at støtte lokalsamfundet, når man nu har dem lige i nærheden.

En af de gode indkøbsmuligheder finder du i Meny som har en utrolig flot butik og har alt, hvad man skal bruge til sin madlavning.

Her kan man gå på opdagelse i deres udsøgte vin-afdeling eller deres flotte grøntafdeling og delikatesse. Butikken faktisk har en sjov historie, da den er gået i arv fra far til søn. Vi har ladet os fortælle at den i tidernes morgen E.S. Købmandsmarked.

Udover Meny, er der også en Fakta og i løbet af 2019 åbnes der også en REMA1000. Så mulighederne for indkøb skulle ikke være et problem.

Når familien samles omkring Sankt Hans bålet er det oftes i det grønne område på Volden. “Musik På Volden” er en GRATIS koncert, som altid holdes den første lørdag i juni på Volden i Klarup. Et skønt område, med plads til mange forskellige aktiviteter. Det er også her, der afholdes gratis koncerter for Danmarks største havefest: “Danmarks Dejligst” med bl.a. Rasmus Nøhr og Zididada.

Klarup har mange skønne grønne områder at byde på. Hvis du får mulighed for det, så gå en tur i byen og oplev stemningen. Der er masser af frisk luft og charmerende boliger.

Vores ejendomsmægler og partner i virksomheden, Torben Kristensen er opvokset i Klarup.

Han har været en del af foreningslivet i mange år og er faktisk lige blevet inviteret med til jubilæumsfest. Hvor mange år det drejer sig om, må I spørge ham om, men han svarer gerne på alle de spørgsmål som I måtte have om Klarup om området herom. I kan kontakte ham her

Hvis byen har vakt jeres interesse og I vil se nærmere på de muligheder der er for, at købe en bolig i byen kan I se alle vores salgsboliger lige her.

Og hey – hvis I vil have jeres bolig vurderet af en gammel “Klarupaner” der kender byen ud og ind, så giv vores ejendomsmægler Torben et kald på tlf.: 40 80 80 89. 

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg