Ejendomsmægler Hasseris

25. juni 18 Maria Skole Kristensen
# Områder

Hasseris er en af Aalborgs ældste og mest attraktive bydele!

Hasseris er en bydel, der byder på mange arkitektoniske stilarter, hvor der i bydelens gamle kvarter, Gammel Hasseris, ligger mange huse med over hundrede år på bagen og som står i original landsbystil. Tættere på Aalborg C ligger bydelens nyere kvarter, også kendt som Hasseris Villaby. Området er bl.a. kendt for sine overdådige pragtvillaer, hvor de ældste blev bygget af datidens aalborgensiske rigmænd, som byggede sommerresisdens i Hasseris.

Få kilometer vest for Hasseris bymidte ligger Hasseris Skov, som er et grønt områder med strandenge, marker og skov. Skoven blev i sin tid plantet som en værnskov, hvis formål var at skærme bydelen af for vestenvinden.

Mere centralt i Hasseris ligger Nordens kridtgrav, som er en af bydelens attraktive naturområder.

Kridtsøen er hele 600 meter lang og 200 meter bred med stisystem rundt om søen. Kridtgraven er kendt for sit stillestående – turkisblå vand og høje stejle skrænter med urørt naturlig beplantning, hvilket gør området til en unik naturoplevelse. Kridtgraven er også et populært område om sommeren, hvor mange bruger området til at slikke sol og tage en kold dukkert. Ikke langt fra kridtgraven ligger det populære Holberg kvarter, hvor Rotunden med sit imponerende anlægs arkitektur pryder i centrum af kvarteret.

Hvis du er til udfordrende løbeture i bakket terræn eller en hyggedag i parken, så byder den nærliggende park, Mølleparken på lidt af hver. Med udsigt over Hasseris og Aalborg er der rig mulighed for hygge og fordybelse

Men vil du have en ekstra god udsigt, kan du fra Aalborg Tårnet få et panoramaview af hele Hasseris og Aalborg.

Skal der mere action på programmet, så ligger Aalborg Zoo og Aalborg klatrepark i udkanten af Mølleparken, hvor hele familien kan få en spændende og aktiv dag.

Med bopæl i Hasseris har du også mange indkøbsfaciliteter indenfor rækkevidde. På Hasseris bymidte kan du klare alle dine dagligvareindkøb i butikker som Rema 1000, Slagter Hasseris, Fakta og Føtex Food. Udover gode indkøbsfaciliteter byder Hasseris også på ideelle forhold til børn og unge. For de yngste er der private dagplejere, samt flere forskellige børnehaver. For de børn som er skoleklar, er der to gode folkeskoler, Gl. Hasseris Skole og Stolpedalsskolen, samt privatskolen Klostermarken, der ligger lige i skellet mellem Hasseris og Aalborg C. For de unge mennesker der er færdig på folkeskolen, er der mulighed for at tage en gymnasial uddannelse på Hasseris Gymnasium.

Hvis du har spørgsmål, eller vil vide mere om Hasseris, så kan vi som ejendomsmægler i Aalborg hjælpe med svar og viden. I vores Hasseris afdeling har vi et stort og solidt kendskab til bydelen og vi vil med glæde guide og rådgive dig omkring køb og salg i bydelen.

Kontakt os allerede i dag.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg