Ejendomsmægler Gug

05. februar 19 Maria Skole Kristensen
# Områder

Gug er en attraktiv bydel i det sydøstlige Aalborg. Her snakker vi ca. 4 km syd for Aalborg centrum, og som gør det muligt at cykle til Aalborgs storbyliv. Helt præcist hedder postnummeret 9210 Aalborg SØ, men er super attraktivt pga. den fleksible placering.

Gug Øst er betegnelsen for den del af bydelen Gug i Aalborg, der er beliggende syd-sydøst for Nordjyske Motorvej. Gug Øst ligger fem kilometer syd for Aalborg centrum og grænser i vest og nord op mod Gug, i syd og øst grænser området op til åbne marker. Mod syd er nærmeste bebyggelse Visse og mod øst er nærmeste bebyggelse Sønder Tranders.

Området er primært et boligområde med mange familieboliger. Flertallet af boligerne i området er opført fra 1950-1980 som parcelhuse. Der findes endvidere tæt-lav bebyggelser langs Zeusvej og Ledavej. På bl.a. Kronosvej og Kong Minos Vej ved det grønne område Gug Alper er et nyt boligområde under opførelse.

Generelt i Gug findes der mange forskellige boligtyper. Der er alt lige fra rækkehuse og lejligheder til villaer og nybyggeri. Så spørgsmålet er bare hvilken bolig du søger.

Inden for den nærmeste fremtid står Region Nordjyllands universitet hospital (NAU) færdigt. Da der i den forbindelse vil være mange arbejdspladser som vil blive flyttet til området, vil boligpriserne i området muligvis stige. Derfor er det en god ide, at investere i Gug allerede nu.

Vi skal også huske at nævne den smukke Østerådalen som er et naturskønt område, der benyttes flittigt til gåture, løbeture og cykelture. Et net af stier og gangbroer krydser området og giver mulighed for at opleve det varierende landskab med et rigt dyre- og planteliv. Lystfiskeri er tilladt flere steder og fugleinteresserede kan få en unik oplevelse i det spændende område. Østerådalen er velbesøgt hele året rundt.

Beliggenhed, familie og tryghed
Mange vil mene, at der er et generationsskifte i gang i den gamle del af Gug. Småbørnsfamilier der søger bolig i Gug, vælger det oftest på baggrund af placeringen. Indkøbsmuligheder, institutioner, motorvejsafkørsel og natur er i en kort radius. Bydelen er dækket af stisystemer som gør det utrolig trygt for børn at færdes til og fra skole.

I bydelen finder du skolerne Seminarieskolen, Byplanvejens Skole, Filipskolen og Gug Skole samt sportsklubberne Gug Boldklub og B52.

Det fleste har opdaget, at Gug er en bydel i udvikling. Vi møder ofte kunder som specifikt ønsker at investere i en ejendom placeret i den charmerende bydel.

Se de boliger som vi har til salg i Gug

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg