Ejendomsmægler Gistrup

25. juli 18 Søren
# Områder

Bo tæt på natur og samtidig kort afstand til Aalborg Centrum.

Gistrup er byen der ligger op til det dejlige naturområde Lundby Bakker samtidig med at Gistrup ligger som en satellitby til Aalborg. Det er denne kombination af skøn natur og nærhed til Aalborg, der gør at Gistrup er meget populær. Byen ligger ligeledes tæt på Golfbanen Ørnehøj,  Aalborg Universitet og det kommende nye Aalborg Universitetshospital der forventes at stå færdigbygget i 2020.

I Gistrup er der gode handelsmuligheder i form af dagligvarebutikker, bager, slagter, pizzariaer og tøjbutikker. Byen er med godt stisystem, der forbinder de forskellige boligkvarteret sammen og gør det nemt at komme til skole eller sportshallerne der er tilknyttet idrætsforeningen LKB, Lundby Krat Boldklub.

Gistrup har i de senere år fået flere seniorvenlige boliger, hvilket gør i dag at flere vælger at blive boende i byen. Mange børnefamilier finder Gistrup meget attraktiv pga. de gode villakvarterer som Gistrup byder på.

Historien omkring Gistrup er at byen oprindelig blev Kaldt Gede Torpeir, fordi bønderne brugte området til græssende geder. Herefter er byens navn gået fra Gedetorp, Gedestorp, Giistrup til Gistrup.

Gistrup by stammer ca. fra år 1200, hvor en befolkning fra nabobyen Nøvling udvandrede. Byen er gået fra at være landbrug til handelsby til at være den satellitby til Aalborg som vi kender i dag.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg