Ejendomsmægler Aabybro

02. juli 19 Maria Skole Kristensen
# Områder

Kort om byen
Aabybro eller Åbybro er en by i Vendsyssel med ca. 6.000 indbyggere. Byen ligger i Jammerbugt Kommune og hører til Region Nordjylland. Den officielle retskrivning anbefaler at stave byens navn med Å, men Aa er tilladt, hvis det bruges lokalt. Aabybro er dog ikke med som et opslagsord i retskrivningsordbogen. Kommunen bruger oftest Aa-stavemåden, men Å forekommer også.

Aabybro ligger kun 10 minutter fra Aalborg Lufthavn med flere internationale og nationale flyafgange og -ankomster. Ikke nok men at lufthaven ligger tæt på, så har byen også et stort udvalg af både specialbutikker og dagligvareforretninger. Det er også i Aabybro at Jammerbugt Kommune store Kulturcenter ligger. Her er der flere gange om året musikoplevelser med nogle af Danmarks populære kunstnere.

Familiære oplevelser i Aabybro
På Torvet i Aabybro finder du de flotte granitkugler, der sætter præg på Aabybros midtby. Foran Spar Nord bank kan du sidde i en Chesterfield Sofa udhugget i granit. Når der skal lidt sødt til ganen vil vi anbefale Aabybro Mejeri og Ryå Is som er Jammerbugtens eneste Mejeri med produktion af is. Aabybro Mejeri har specialiseret sig i at lave rigtig gammeldags flødeis af frisk fløde fra Vendsyssel. Historien om Aabybro Mejeri starter i 1888. Men har du prøvet fodboldgolf? Du kender sikkert minigolf. Til fodboldgolf bruger du i stedet en fodbold til at ramme plet med. Nyanlagt bane med 18 huller på 5 tdl finder du hos Nordjysk Fodboldgolf i den nærliggende by Nørhalne. Alle kan være med.

Ønsker du at vide hvad der ellers sker af kulturelle arrangementer, så følg med på Visitjammerbugten.dk

Lær din by at kende på aabybrocity.dk 

Til skolebørnene
Aabybro Skole består af to bygninger – en på Kattedamsvej og en på Aaby Sdr. Gade – men de er opført som ét projekt. Det er samme byggekoncept og samme byggekonstruktion, og det arkitektoniske udtryk går også igen i dem begge. Skolen på Kattedamsvej er til indskoling, mellemtrin og SFO, og den er ca. 25 pct. større end skolen på Aaby Sdr. Gade, der er til udskoling og et 10. klassecenter.

Se også andre skoler som findes i området: 
Gjøl Skole ligger på Rønnebærvej 8 (Gjøl) i 9440 Aabybro
Biersted Skole ligger på Idrætsvej 11 (Biersted) i 9440 Aabybro
Aabybro Friskole ligger på Peter Løthsvej 5 i 9440 Aabybro

Udover skoler, findes der et stort udvalg af børnehaver, vuggestuer og dagplejere til de mindste børn. 

Det er så nemt at handle ind lokalt. Der er nemlig et væld af indkøbsmuligheder i byen. Herunder MENY, Fakta, Netto, Aldi, Dagli’Brugsen m.fl. Så selvfølgelig skal du da bo i Aabybro!

Hvis du ønsker at sætte din bolig til salg i Aabybro, vil vi også meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte os på tlf.: 72 300 242, så besøger vi dig gerne til en uformel samtale om hvor du drømmer at bo fremadrettet.

Boliger vi har til salg i Aabybro

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn

Få en gratis salgsvurdering
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg